Campanie de emailing

Câteva motive pentru care merită să faceţi cu noi  e-mail marketing

1.Costuri mici

Gândiţi-vă cât vă costă o campanie la TV şi apoi gândiţi-vă la costurile de trimitere a unui e-mail. În plus dacă apelaţi la o campanie TV sau radio riscaţi ca mesajul să nu fie recepţionat de toti cei care sunt în targetul vostru.

2. Merge repede

Cât durează până ajunge un e-mail şi cât dureaza până trimiteţi o scrisoare sau un colet? Îl puteti trimite oricând doriţi şi ajunge la fel la ora şi ziua dorită.

3. Generează trafic

Generează trafic pentru site-ul dvs. Majoritatea clienţilor intra pe site din e-mail şi automat generează trafic pe websitul dvs.

4. Date actualizate

Avem bănci de date (adrese email ) structurate pe zone geografice  şi pe domenii de activitate.Inclusiv persoane fizice.Dacă aveţi o oferta valabila doar astazi puteţi să folosiţi email marketing cu succes.Oamenii vor ştii rapid de oferta şi vor reuşi să se mobilizeze cât mai repede. 

5. Buton de dezabonare

Daca cei care primesc mesajele dvs sunt deranjaţi pot foarte uşor să se dezaboneze oricând de la noutaţile/ofertele trimise prin email.

6. Relaţii rapide

Vă apropiaţi mai mult de clienţi şi interacţionaţi mai des.Un client care va vedea ca prieten mai întâi de toate, o să rămâna fidel mai mult timp serviciilor oferite de compania dvs.

7. Puteti sa adăugaţi imagini

Dacă doriţi să prezentaţi un produs aveţi posiblitatea să ataşaţi şi imagini în email. Aceste imagini pot să-l convingă pe potenţialul client să acţioneze mai uşor.

8. Trafic controlat

Aveţi posibilitatea să ştiţi câte emailuri aţi trimis şi câţi vă răspund. Dacă trimiteţi o scrisoare sunt şanse destul de mici ca altcineva să vă răspundă în acelaşi mod.

9. Ne mişcăm repede

Dacă aveţi textul potrivit durează doar câteva minute ca să vă trimitem un email către întreaga bază de date.

10. Deja va cunosc

Dacă nu e pentru prima dată când faceţi email marketing este bine pentru că oamenii deja vă ştiu fie din interacţiunea reală, fie din cea virtuală.

11. Programarea e-mailurilor

Putem să vă programăm în funcţie de anumite perioade ale zilei- dacă sistemul folosit vă permite acest lucru. Cum ar fi să vă programăm mailurile şi de Crăciun când acestea se trimit dvs să fiţi alături de cei dragi acasă?